tirsdag den 1. juli 2014

Ny prissammenligningsside til børnefamilierne

Det kan være en dyr fornøjelse af være børnefamilie. Én måde man kan gøre det billige for sig selv, er ved at købe legetøj, det sted hvor det er billigst. Der findes allerede en række prissammenligningssider på nettet, men det er først nu, at der er kommet en side, der er dedikeret til prissammenligning af dukker og dukketilbehør! Dukkepriser.dk slår nu dørene op for Danmarks største prissammenligningsside 100% fokuseret på prissammenligninger på dukke og tilbehør til dukker! Siden lister i øjeblikket prisen på over 1.000 produkter fra 9 forskellige forhandlere og der kommer hele tiden nye produkter og forhandlere til.

Har du en pige, eller måske bare en niece eller vens datter, som du skal købe noget legetøj til Så har du sikkert lagt mærke til hvor dyrt dukker og tilbehør til dukker kan være. Men der er faktisk store prisforskelle som man som forbruger bør benytte dig af. Tager man fx et Barbie Malibu Dream House, så er der lige nu en prisforskel fra dyreste til billigste forhandler på 351 kr. eller hvad der svarer til 22%. På en Baby Born Lys Interaktiv Pige, er prisforskellen på 184,75 kr. - hvilket svarer til hele 37%.

Ligesom med alt muligt andet, bør man derfor være opmærksom på prisen når man købe dukker, fordi ofte er der et billigere sted at købe nøjagtig den samme dukke. Endvidere, så kører de forskellige forhandlere også jævnligt udsalg eller tilbud på forskellige varer, så én uge kan det billigste sted være hos forhandler A, mens det næste uge er hos forhandler B.

Derfor er der også brug for en side som dukkepriser.dk, fordi vi opdaterer nemlig alle forhandlernes priser én gang i døgnet, så det altid er den nyeste og mest korrekte pris, der bliver vist på et givent produkt.

Dermed slipper forbrugerne for selv at skulle lave et omfattende pristjek hver gang, men kan bare gå ind på dukkepriser.dk, finde den pågældende dukke eller tilbehør og derefter ser hvilke forhandlere, som sælger den og hvor det er billigst at købe den. Nemt og enkelt.

Læs mere her

tags: Danmark, pristjek, Barbie,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar