torsdag den 17. juli 2014

Morten Breum vender hjem til Danmark

FashionPeople - fashion for the people

Du er her: Forside
404 - sorry
 
FIND BUTIK HER

  




SENESTE NYT





Artikler




 
NYESTE BUTIKKER


SENEST OPDATEREDE BUTIKKER



MEST BESØGTE BUTIKKER



MINDST BESØGTE BUTIKKER



TILFÆLDIGE BUTIKKER


Seneste Søgninger


Tøj
Gør FashionPeople til din startside - Tilføj FashionPeople til foretrukne - Privacy Policy
image description
Den danske DJ-legende vender hjem til Danmark fra LA over julen, og giver sit eneste set i København på in-stedet HIVE den 26.12
Navnet Morten Breum behøver svært nogen introduktion på det danske marked: Den 31-årige legendariske Aarhus-dreng så allerede sin DJ-karriere bestige enhver tinde i den danske musikbranche for år tilbage, hvorfor kursen siden blev lagt mod englenes by og det store amerikanske marked i samarbejde med den efterhånden ligeså kendte, københavnske eventmaker Nima K.

Fra LA har Morten Breum siden rejst sig ind i den amerikanske stjernehimmel, efter han blev signet på pladeselskabet PRMD, der bl.a. har den svenske stjerneproducer/DJ Avicii under sig. Efternavnet har han udeladt i USA, og dét har givet pote: Mortens nyeste single "Look Closer", der blev udgivet tidligere på året, har allerede gjort sin entré på flere store charts, og hans manager Nima K bebuder, at 2014 vil bringe endnu større overraskelser.

Indtil da er Morten stadig den gamle laidback Morten Breum, som vi kender ham, når han gæster hans anden hjemby København igen over julen. Det bliver fejret med årets største DJ-fest på in-stedet HIVE torsdag den 26.12, hvor flere end 50 af landets bedste DJs er samlet til julefrokost og for at byde branchens store søn velkommen hjem for en stund.

"Jeg glæder mig totalt til at komme hjem over julen og koble af med et brag af en fest. Det kan lyde selvmodsigende, men selvom fester et eller andet sted er mit arbejde, så er der bare ikke noget mere afslappende end at blive budt velkommen hjem af et crowd, man kender så godt, som det i København. Det er ren familie, one love, og der er virkeligt få steder i verden, hvor stemningen både er så intens og samtidigt så rar, som nattelivet i København", udtaler Morten Breum.

Det er nu tredje gang Morten Breum indtager pulten på HIVE, der er kendt for at trække de største navne hjem til den danske klubscene: Danny Daze, Felix Da Housecat, DJ T og Wankelmut er blot få navne i det brede repertoire, der har gjort Skindergadeklubben til en favorit hos både in-crowds, it-girls, jetsettet, modebranchen og den danske musikindustri.

Kontakt Mattias Linnet (presseansvarlig) for forespørgsler om interview med Morten Breum.

Læs mere her

tags: USA, Danmark, København, interview, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar