tirsdag den 6. maj 2014

Danskernes opråb giver ny lakridspibe

Nyt år. Ny lakridspibe. I forlængelse af den massive opmærksomhed omkring Malacos Skipper's Pibe i 2013, responderer slikproducenten nu på den nationale kærlighedserklæring: 2014 bliver året, hvor danskerne får en ny lakridspibe.
Kampen for bevarelsen af den folkekære lakridspibe var et af de helt store omdrejningspunkter i 2013. Nu kan danskerne se frem til en helt ny pibe på markedet, der lanceres af Malaco i forlængelse af den folkelige hyldest, der udspillede sig i det forgangne år.

- " Danskernes kærlighed til lakridspiben stod for alvor klart i forlængelse af protesterne i 2013. Derfor synes vi også, at 2014 er året, hvor danskerne skal have en ny pibe som tak for støtten," siger marketingchef i Cloetta, Heidi Teschemacher.

120.000 gode grunde til en nyhed

EU fremsatte d. 10. juli 2013 forslaget om et forbud mod tobakslignende slik, hvilket indbefattede at lakridspiben ville blive taget af markedet. En sag, der i den grad fik danskerne op på mærkerne. Med over 120.000 likes fordelt på adskillige "Bevar lakridspiben"-sider på Facebook var danskernes holdning tydelig: Lakridspiben er et ikonisk og højtelsket stykke slik, og EU kunne lige vove på at tage den af hylderne.

Med Flemming Østergaard, Saseline og Joachim Boldsen i spidsen agerede lakridspiben også hovedperson i den landsdækkende indsamlingskampagne "Gi' piben en anden lyd", der indsamlede over 35.000 kr. til Danske Hospitalsklovne.

- " Vi oplevede hvor populær lakridspiben egentlig er. Og derfor rører vi heller ikke ved den klassiske lakridspibe, men præsenterer en ny, havsaltet model, som vi håber vil falde i danskernes smag," siger Heidi Teschemacher.

Malacos lakridspibe er et af de ældste stykker slik vi har herhjemme og samtidig et af de mest folkekære. Den nye pibe er at finde i butikkerne fra uge 2 og forhandles både stykvis og i æsker à 8 stk. piber (vejl. udsalgspris 21,95 DKK). Den nye havsaltet version har gult krymmel, hvor den originale fortsat har pink krymmel. Som noget nyt er der nu 'ild i piben' (altså krymmel) på alle piber – også de, der sælges stykvis.


Læs mere her

tags: Joachim Boldsen, 2013, EU, Facebook, Flemming Østergaard, tobak, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar