tirsdag den 13. maj 2014

Ny titel i rejsebogsserien 44 Fantastiske Steder for Børn

Bornholm er bedst i børnehøjde. Og Danmarks østlige klippeklump er det ultimative familieparadis uanset om ungerne er i barnevognsalder eller mobilbrugende teenagere. Øen er propfuld med hemmelige haver, himmelske kirsebær, isvafler i verdensklasse, dybe fangekældre i ældgamle borgruiner og mystiske stenuhyrer ved skjulte skovsøer.
Her er der eventyr nok til en livstid fuld af ø-somre, og denne bog guider jer til de første 44 af slagsen. Gør ´Østersøens Perle´ til jeres egen personlige legeplads og nyd endeløse hvidesandstrande, dybe frodige vandfaldsskove og klatrevenlige klippekyster.

Velkommen til Bornholm - øen er jeres!

"44 Fantastiske Steder for Børn" guider familier til de aller bedste spisesteder, legepladser, solskinsspots, parker, butikker, hoteller og hvad der ellers kan gøre en familierejse til et sandt eventyr.

Om forfatteren:
Roald Bergmann har rejst Europa og Nordamerika tyndt sammen med sin kone og deres to børn Nemo og Vega. Efter bl.a. at have boet i Barcelona i fire måneder og taget en 23.300 km lang roadtrip gennem USA med sin familie udgiver han nu rejsebogsserien "44 fantastiske steder for børn".
Roald Bergmann er journalist og reporter for bl.a. Go' aften Danmark på TV2 og holder foredrag om sine rejser i børnehøjde.

I samme serie er udkommet: New York, Barcelona, Paris og London.

44 Fantastiske Steder for Børn
En ø-guide til eventyrlystne forældre – Bornholm
Tekst og fotos: Roald Bergmann
TURBINE, Aarhus, 2014. 92 sider ill. ISBN: 978-87-7141-591-9
Vejledende pris: 149,- kr.

Læs mere her

tags: New York, USA, Danmark, Europa, Vejle, TV2, London, Bornholm, Barcelona, paradis, journalist, forfatter, Østersøen, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar