onsdag den 21. maj 2014

Hjælp dit barn igang med at kravle

Mange af os har glatte gulve, hvilket gør det svært for baby at komme i gang med at kravle. Derfor har det danske firma GoBabyGo lavet en serie af skridsikre strømpebukser, leggings, strømper og knæbeskyttere med gummidutter på knæ og under sålerne, der gør det nemmere for baby at stå fast. Glid aldrig mere på glatte gulve med skridsikre kravlestrømpebukser fra GoBabyGo!

Med gummidutter på knæene og under fødderne, styrkes barnets motorik og balance. Gummiet gør barnet mere stabilt på alle overflader, når det skal lære at kravle og gå. Strømpebukserne er lavet i lækkert bomuldsstræk, som garanterer god bevægelighed og alle produkterne er testet og godkendt for sundhedsskadelige stoffer og er Oeko-Tex 100 Standard certificeret.

GoBabyGo serien er skabt ud fra egen erfaring som mor til tre og med et for tidligt født barn, som havde brug for ekstra motorisk stimulering.

"Vi oplever, at flere børn i Danmark har små eller store problemer med motorikken, derfor er GoBabyGo serien designet så barnet kommer motorisk godt fra start. Med skridsikre såler og gummidutter på knæene glider barnet ikke, og gør det dermed mere mobilt og modigt. Et barn, som kan bevæge sig uden problemer, kan udforske verden og har overkud til at lege og lære nye ting. Senere i livet vil en god motorik styrke barnet både socialt og fagligt op gennem barndommen." – Ejer af GoBabyGo Fie Aspöck Jonsen, mor til tre, og nystartet iværksætter.

Købes via www.gobabygo.dk

GoBabyGo serien består af skridsikre strømpebukser, leggings, strømper, og knæbeskyttere til børn fra 6 mdr. - 6 år. Fra kr. 59,00. Findes i tre farver: mørkeblå, sart lyserød og grå, i størrelse 6-12 mdr. og 12-18 mdr.




Læs mere her

tags: Danmark,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar