mandag den 5. maj 2014

Lad børnene slippe fantasien løs på stranden

image description
Belgiske Quut er kommet til det nordiske brandhouse Andemors Verden og er på vej ud i de danske butikker. Quut er det strandlegetøj, du gerne ville have haft selv som barn. Det sætter nemlig gang i fantasien og kroppen og giver mulighed for både at lege alene og sammen med andre.
Hvis du ikke kender produkterne fra Quut, så er der en god chance for, at du kommer til at støde på nogle af dem langs de danske strande i år. Quut er nemlig kommet til brandhouset Andemors Verden og er på vej ud i de danske butikker.

Quut er strandlegetøj, som du ikke kunne have drømt om, at nogen kunne finde på at lave det. Det er det belgiske designhus Pars Pro Toto, der står bag Quut. De fik idéen til at lave strandlegetøj, fordi de synes, at netop leg på stranden var et overset område i forhold til børns udvikling, glæde og tryghed ved vand og familiens måde at være sammen på.

Andemor fra Andemors Verden kunne ikke være mere enig: "Jeg er ikke stødt på ret mange andre brands end Funkit World, som jeg allerede repræsenterer, og nu Quut, der har en oprigtig interesse i at designe og udvikle solide, innovative, farverige og skæve produkter med udgangspunkt i livet på stranden", fortæller Line. "Derfor blev jeg også mere end glad, da Quut selv henvendte sig til mig for at høre, om jeg ville repræsentere dem her i Norden, for deres produkter passer som badeand i et badekar ned i min andedam", smiler hun.

Quut havde hørt fra anden side, at Andemors Verden havde fokus på vandleg og børns generelle glæde ved vand - derfor valgte de at tage kontakt til hende, da de søgte en distributør i Skandinavien.

Hos Quut finder du:
- Skovlen Scoppi, der gør det let for barnet at grave.
- Spanden Ballo, en spand de fleste ville have ønsket, de havde haft som børn, fordi den er let at transportere vand i og sjov at hælde med.
- Multiværktøjet Triplet, der en mellemting mellem en sigte, en sandtegner og god til at lave mønstre i sandet med.
- Multiværktøjet Alto, der giver mulighed for at lave de mest perfekte sandslotte med sin 3-i-1 funktion.
- Den skægge Cuppi, der giver mulighed for alt - fra at tegne i sandet til at grave de mest perfekte vandbaner og lade en bold glide rundt i dem.

Priser på Quut starter ved 59,95 i vejledende udsalg for Triplet og Cuppi, mens Ballo og Alto koster 119,95 og den store skovl, Scoppi 159,95 DKK.

Vil du vide mere, så se www.andemors-verden.dk og www.quut.eu

Andemors Verden er i disse dage på www.designtrade.dk, hvor de blandt meget andet viser Quut frem, find dem på stand C3-011A.

Læs mere her

tags: Skandinavien, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar