fredag den 23. maj 2014

Kørekort med stil!

Der er mange forskellige grundlag for, hvorfor elever vælger deres kørelærer. Nogle vælger dem ud fra pris, andre fordi de kender nogen, som har taget deres kørekort det pågældende sted. Så er der dem, der vil ud og køre i nye biler fremfor ældre modeller, der ikke ser så smarte ud. Kørebasen vægter deres elevers komfort højt og har derfor investeret i en ny bil. Anne-Marie Shibli, ejer af Kørebasen i Odense, har valgt at investere i en ny Ford Fiesta til sin køreskole. Naturligvis er der praktiske grunde til, at man som kørelærer vælger at skifte sin bil ud, men det er heller ikke uden betydning for eleverne. Der er mange, som med spænding har ventet på, at de kunne få sig et kørekort.

Så når man endelig skal sæt-te sig ind i bilen for første gang, er det for mange elever ikke helt uvæsentligt, hvilken bil de får lov at sætte sig ind i. Et smart ydre og fyldt med moderne gadgets gør for mange oplevelsen lidt sjovere – selvom de har rigeligt andet at tage sig til, når de lærer at køre bil, end at sidde og koncentrere sig om sjovt udstyr. Men det giver eleverne en smagsprøve på, hvordan det er at have en smart ny bil. Når mange måske starter med en lidt ældre model, som deres første bil, er det for mange en dejlig følelse, at de første køretimer starter i en helt ny model.

For mange er der også en vis mængde nervøsitet, når man første gang sætter sig bag ret-tet. Det er ikke uden risiko at køre bil, og det er ikke altid, at opgaven falder den nye elev lige let. Derfor er ting som komfort og sikkerhed, i den bil kørelæren benytter også vigtig. En ny bil giver en behagelig følelse, når man sætter sig ind i den, og man føler sig måske også mere tryg, end hvis der var tale om en ældre bil. Denne tryghed er vigtig for den nye elev, og hvor meget det at lære at køre bil drejer sig om at føle sig sikker. Derfor er det ikke uvæsentligt, at Kørebasen i Odense har valgt at skifte bilen ud og nu kører rundt i en helt ny Ford Fiesta.

Men selvom den nye Ford er interessant for mange elever, drejer det sig for Anne-Marie Shibli naturligvis om at give eleverne en ordentlig oplæring og undervisning. Det handler om at gøre dem sikre i trafikken, men hvis en ny bil er med til at give dem en følelse af sikkerhed og selvtillid, er det en fornuftig investering. Kørebasen – og deres nye Ford Fi-esta – ligger i Odense og kan findes på http://www.korebasen.dk/ .


Læs mere her

tags: bilen, Odense, trafikken, undervisning, Ford,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar