fredag den 30. oktober 2015

Anne Hjernøe udgiver børnebog: Mimse og solsorten


Anne Hjernøe er bedst kendt som kok, tv-vært og forfatter til en lang række kogebøger. Nu debuterer hun som børnebogsforfatter og "mor" til Mimse.Mimse er en glad og stor børnehavepige, der har hovedrollen i en ny bogserie. Mimse opdager verden, og bøgerne vil tage både store og små emner op som børn mellem 3 og 6 år kan genkende.

Mimse og solsorten er den første bog i serien. Og i den finder Mimse og Emma en skadet solsort ude på børnehavens legeplads. De voksne vil slå den ihjel, men Mimse er slet ikke enig i, at det er en god idé. Mimses yndlingspædagog, Berit, hjælper Mimse og Emma med at finde ud af, om solsorten virkelig skal begraves, eller om den faktisk har det helt fint.

Det hele sker samme dag, som børnehaven skal fejre fødselsdag med hjemmelavet is. Men hvis nu det hele ender med en begravelse, så er det jo lidt svært at holde fest …

Anne Hjernøe har indskrevet en børnevenlig og lækker opskrift i bogen. Så når bogen er læst, er det oplagt at gå i køkkenet og lave en hjemmelavet vaniljeis og tale videre om Mimse og Emma og alle de andre.

Illustrationerne er lavet af den dygtige Anja Gram, der har stor erfaring med at illustrere børnebøger. Der er fuld knald på farverne og mange skøre detaljer, som børnene vil elske.

Bogen udkommer d. 28. oktober 2015.

Mimse og solsorten // Anne Hjernøe // illustreret af Anja Gram
TURBINE 2015 // ISBN: 978-87-406-0558-7 // 28 sider // vejledende pris kr. 149,95,-


Læs mere her

tags: hovedrolle, begravelse, børnehave, forfatter,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar