torsdag den 15. oktober 2015

Nordkraft skifter navn til Nerfkraft i efterårsferien


Lyden af legende børn og unge kommer til at runge i Kedelhallen i Nordkraft i efterårsferien. Som noget helt nyt danner Kedelhallen i Nordkraft i Aalborg nemlig rammen om ren action for drenge og piger i alle aldre. Uge 42, 17.+18. oktober og igen uge 47, 21.+ 22. november er der henholdsvis Nerfkraft om lørdagen og Laserkraft om søndagen.Nerf blev lanceret i 1970 som verdens første indendørsbold. Det er en bold lavet af skumgummi, og den kan ikke ødelægge noget, og det gør heller ikke ondt at blive ramt af den.
"I samarbejde med Funcenter Aalborg har vi været så heldige, at kunne omdanne Kedelhallen til disse to sjove aktiviteter. Funcenter Aalborg er professionelle værter og sikkerheden er i top, da de har mange års erfaring med netop denne type arrangementer" udtaler Mads Bang Pedersen, Ledende Koordinator i Nordkraft Event.

Funcenter er netop blevet kåret som årets iværksætter 2015 og har flere år på bagen med at skabe aktiviteter for børn, unge og voksne. Med disse ud af huset aktiviter bliver der mulighed for at lege i utraditioneller rammer, den rustikke Kedelhal. Jan Olsen indehaver af FunCenter Aalborg fortæller entusiastisk om det kommende samarbejde:

"Vi glæder os helt vildt til at se en masse glade børn og til at afprøve konceptet af i helt nye rammer. Jeg har allerede fået mange positive tilkendegivelser på arrangementet og der er allerede booket mange pladser."

Aktiviteterne er en del af en større plan, om at skabe mere liv i Kedelhallen med aktiviteter for børn, unge og familier om søndagen.

"Vi ønsker at teste forskellige sjove og lærerige aktiviteter af i den store Kedelhal. Netop aktiviteter for børn, unge og familier er et af indsatsområderne i Nordkraft Event, vi har til hensigt at skabe mange flere tiltag i år 2016. Kedelhallen er et spændende og alsidigt byrum og netop dét skal borgerne meget gerne opleve når de besøger huset." afslutter Mads Bang Pedersen, ledende koordinator hos Nordkraft Event.

Læs mere her

tags: Aalborg, 2016, efterårsferie,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar