tirsdag den 27. oktober 2015

Vinterfisk og kæmpe julemarked i Kattegatcentret


Snart breder vinterhyggen sig igen i Kattegatcentret, når vinterkonceptet Vinterfisk folder sig ud, der i år også involverer et kæmpe julemarked den 21.-22. november.Inden længe er der igen masser af vinterstemning i Kattegatcentret. Kattegatcentret går nemlig ikke i vinterhi, men skruer med vinterkonceptet VINTERFISK tværtimod helt op for vinterhyggen fra lørdag den 31. oktober.

"Det er en helt særlig oplevelse af besøge os om vinteren, når der er Vinterfisk i Kattegatcentret. Vinterfisk betyder nemlig utallige lanterner i Kattegatcentret, bløde lammeskind på stole og bænke, en kaffebar i vores Café, hvor man selv kan tilberede en kande friskbrygget stempelkaffe, og så byder vores Anna i køkkenet hver dag på lækkert, friskbagt kage," fortæller direktør i Kattegatcentret, Bjarne Klausen.

Den hyggelige atmosfære breder sig i Kattegatcentret helt frem til og med vinterferien. Og hvis man er blandt de modige, er der også mulighed for at toppe vinteroplevelsen i Kattegatcentrets vinterbadeklub, hvor vinterbaderne tager en kold og velgørende dukkert hver tirsdag og fredag kl. 8.15.

VINTERFISK – NU OGSÅ MED KÆMPE JULEMARKED
Som noget nyt udvider Kattegatcentret i år sit vinterkoncept med et kæmpe julemarked den 21.-22. november, der byder på juleboder og juleoplevelser i stride strømme.

"Vi glæder os rigtig meget til for første gang at sparke julen godt i gang med et kæmpe julemarked i Kattegatcentret. Sammen med vinterbadeklubben og vores koncept Vinterfisk ønsker vi med julemarkedet at minde vores gæster om, at vi i dén grad er en attraktion, der også om vinteren har masser at byde på," fortæller Bjarne Klausen.

Begge dage på julemarkedet vil der være over 50 spændende juleboder, hvor man blandt andet kan købe julelækkerier, julegaver, julepynt, pakkekalendergaver og meget mere. Derudover er der også mulighed for at deltage i spændende juleaktiviteter.

"Jeg glæder mig personligt meget til at få besøg af Ice Team lørdag den 21. november, der sammen med børnene vil hugge flotte is-skulpturer – og der er heldigvis masser af inspiration at hente blandt vores mere end 250 arter af havdyr i Kattegatcentret," fortæller Bjarne Klausen.

FAKTA
Der er Vinterfisk i Kattegatcentret fra den 31. oktober 2015 til den 21. februar 2016
Julemarkedet har åbent den 21.-22. november fra kl. 10-17 og entréprisen er kun 20 DKK
Der er vinterbadning i Kattegatcentret hver tirsdag og fredag kl. 8.15 frem til den 19. april 2016. Det koster kun et årskort at blive medlem af Kattegatcentrets vinterbadeklub. Pris for én gang: 30 DKK.

Læs mere her

tags: direktør, EM, julegave, 2016, atmosfære, kaffe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar