onsdag den 14. oktober 2015

Detektiv-serie til børn: Emil Wern efterforsker et bankrøveri


Kriminalinspektøren, Maria Wern, der fra tid til anden toner frem på tv-skærmen, har en søn, der nu bliver præsenteret for danske børn. Sønnen hedder Emil, og han er muligvis lidt miljøskadet. Æblet er i hvert fald ikke faldet langt fra stammen, og han er hovedperson i en ny detektivserie for børn.Turbine forlaget sender den første bog om Emil Wern på gaden d. 13. oktober, og i løbet af november kommer endnu en bog om Emil Wern. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.
I den første bog møder Emil en fortvivlet bankdirektør, der har fået tømt bankboksen i løbet af natten. En million kroner er forsvundet. Emil er straks på sagen, og han må finde den rigtige gerningsmand blandt flere mistænkte.

Bøgerne er skrevet af svenske Anna Jansson, der også har skrevet kriminalromaner til voksne. En del af disse bøger er blevet til en tv-serie, som vises på DR.
Bøgerne er ideelle til de unge læsere, der elsker gåder og mysterier. Spændingen er intakt i bøgerne, og sproget er i øjenhøjde med børnene.

Bogen udkommer d. 13. oktober på Turbine

Bankrøveriet – Emil Wern detektiv // Anna Jansson // illustreret af Mimmi Tollerup // på dansk ved Anette Broberg Knudsen
Turbine 2015 // ISBN: 978-87-406-0300-2 // 86 sider // vejl. pris 249,95 kr


Læs mere her

tags: direktør, gerningsmand, roman, sprog, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar