tirsdag den 13. oktober 2015

En blå bog til Leonore


En blå bog om Leonore handler om nogle af de sværeste ting i livet. Men den handler også om håb, og om hvor vigtigt det er at have nogen, som man kan komme til, når man har allermest brug for det.Esmeraldas verden går i stå, da hendes lillesøster Leonore driver til havs i en gummibåd og forsvinder. Hendes mor hører hende ikke længere, i stedet spiller hun klaver så sørgeligt og så rasende, at Esmeralda er nødt til at gå ned på stranden. Heldigvis kan hun finde støtte hos sin ven Alex, der giver hende en blå bog, som hun kan skrive sine tanker ned i. Men da Esmeralda en dag møder Julie på stranden, kommer hun til at sige, at Leonore bare er i Spanien og snart kommer hjem igen.

Belgiske Linda van Mieghem har skrevet en lang række bøger for børn og unge, og hun har vundet flere priser for sine værker. Hendes bøger er oversat til både fransk, tysk, norsk og dansk.

En blå bog til Leonore udkommer d. 5. oktober 2015 på TURBINE forlaget

En blå bog til Leonore / Linda van Mieghem. På dansk ved Birthe Lundsgaard. TURBINE 2015. ISBN: 978-87-406-0329-3. 132 sider. Vejl. pris: 239,95 kr.


Læs mere her

tags: Spanien,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar