tirsdag den 6. oktober 2015

Lær nye sprog hjemme fra sofaen med Berlitz Virtual Classroom


Vil du gerne genopfriske gymnasietidens for længst glemte spanske og franske gloser, eller ønsker du at lære et helt nyt sprog fra bunden Berlitz har nu, som de første i verden, udviklet et unikt online træningsprogram, der tilbyder dig live face-to-face-sprogundervisning fra professionelle undervisere, imens du befinder dig i trygge rammer hjemme hos dig selv.Berlitz Virtual Classroom er et unikt og fleksibelt koncept til online sprogundervisning, der giver dig muligheden for i ro og mag at styrke dine sprogkundskaber, når det passer dig bedst. I Berlitz Virtual Classroom modtager du online undervisning fra en live-underviser, og du kan vælge mellem både privatundervisning og gruppeundervisning i en lang række forskellige sprog. Således kan du tilpasse dit undervisningsforløb i forhold til din tid og dit niveau, så du, selv med relativt lidt tid ved hånden, vil kunne mærke, hvordan du gradvist forbedrer dig fra gang til gang.

Du booker dine undervisningsgange, når det passer dig, og kan modtage undervisning fra overalt i verden - bare du har adgang til din laptop og en god internetforbindelse. Berlitz Virtual Classroom er derfor det oplagte valg for dig, der i en travl hverdag ikke har tid til at følge traditionel sprogundervisning, men som alligevel gerne vil holde dit skoletysk ved lige eller introduceres til nye, fremmede sprog.

I Berlitz Virtual Classroom undervises der, udover de skandinaviske sprog, dansk, svensk og norsk, blandt andet også i tysk, fransk, spansk, engelsk, italiensk, russisk, kinesisk og japansk. Berlitz forsøger hele tiden at udbygge konceptet med flere sprog, hvorfor det online klasseværelse er et besøg værd, hvis du står til at skulle ud at rejse og gerne vil nå at lære lidt basal grammatik forud for, at du rammer din destination.

Berlitz har mange års erfaring i at tilbyde sprogundervisning til både børn og voksne og har med Berlitz Virtual Classroom skabt et koncept, der tilpasser sprogundervisningen til det moderne menneskes vilkår og behov.

Netop nu kan du, ved bestilling af 36 lektioner hos Berlitz, få 6 ekstra lektioner gratis. Bestil dine i alt 42 lektioner inden 1. november og betal kun kr. 14.200,- for hele forløbet.


Læs mere her

tags: internet, klasseværelse, skandinavisk, undervisning, gymnasiet, sprog, laptop,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar