lørdag den 24. oktober 2015

Mobil og tablet tager nu billede af tyven


Opdateret sikkerhedsprogram til mobil og tablet tager nu billede af tyven på fersk gerning, imens han prøver at tvinge sig adgang til den stjålne enhed.Antivirusproducenten, Bitdefender, har opgraderet det prisbelønnede Bitdefender Mobile Security & Antivirus-program ved at tilføje flere nye funktioner - bla. en såkaldt Snap Photo-funktion, der fotograferer personer som forsøger at skaffe sig adgang til apps på en mobil eller tablet uden at have PIN-kode. Udover at tage et billede af tyven på fersk gerning, etablerer den også det præcise tidspunkt for hvornår vedkommende forsøgte at skaffe sig adgang på enheden.

Bo Skeel, Global Evangelist hos Bitdefender siger: "Med denne nye opdatering af Bitdefender Mobile Security har vi tilføjet nye funktioner som uden tvivl vil være en stor gevinst for mange brugere. Vi ved, at der bliver stjålet rigtig mange smartphones og tabletter, men med denne feature hvor tyven får taget sit billede på fersk gerning, kan vi bidrage til at gøre livet som tyv lidt mere besværligt".

Blandt de allerede eksisterende features i Bitdefender Mobile Security er Privacy Advisor, der viser hvordan dine apps håndterer personlige oplysninger, App Lock, der giver mulighed for at bestemme, hvem der kan få adgang til ens private oplysninger og verdens bedste antivirus, der blev tildelt 'Best Protection' af det uafhængige analysefirma, AV-TEST, i september 2015.

Den elegante brugerflade gør det også lettere for brugerne at benytte sikkerhedsfunktionerne Anti-Theft, der muliggør fjernstyret låsning af enheden hvis den skulle blive stjålet og WearON, der, forbundet med et smart watch, får din telefon til at skrige højt når den er ude af syne.

Om Bitdefender®
Bitdefender udvikler en af verdens hurtigste og mest effektive produktserier af software-sikkerhedsløsninger, der dagligt beskytter mere end 500 millioner brugere. Som den eneste virksomhed i antivirusbranchen har Bitdefender udviklet en patenteret teknologi (B-HAVE®), og er derfor OEM partner til en lang række af verdens mest kendte antivirus brands, som er bygget på Bitdefenders teknologi.

I fem år i træk har de uafhængige organisationer AV-TEST og AV-Comparatives, to af Europas mest velrenommerede testcentre, konsekvent placeret Bitdefenders sikkerhedssoftware som det mest effektive på markedet.

Bitdefender startede i 2001 og er i dag repræsenteret i mere end 100 lande, har kontorer i bl.a. England, USA, Tyskland og Frankrig og samarbejder med nogle af verdens største IT-virksomheder som IBM og Virgin Media. Bitdefender blev i 2014 udvalgt til at varetage den danske stats IT-sikkerhed i de kommende år.

Læs mere her

tags: USA, England, IBM, Tyskland, Europa, EM, Frankrig, 2001, virksomhed, teknologi, organisation, sprog, 2014, antivirus, kaffe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar