fredag den 11. januar 2013

FC Barcelona deltager i Football Festival® Denmark

Ungdomsfodboldturneringen Football Festival® Denmark får i 2009 fornemt besøg: Selveste FC Barcelona rejser således til turneringen med to ungdomshold, og nu er det bekræftet, at der bliver tale om en flok 97’ere og en flok 99’ere.

97’erne skal deltage i den i forvejen meget stærk besatte B12 (7) Premier Cup, hvor størstedelen af de allerstærkeste danske U12–hold allerede er tilmeldt. Herudover er også Kampala Kids fra Uganda at finde i klassen.

Succes for ny klasse
B12 (7) Premier Cup–klassen er en ny eliteklasse i 2009, og med både Kampala Kids fra Uganda og FC Barcelona i startfeltet bliver det et brag af en premiere, når første kamp spilles tirsdag den 21. juli på Vejlby–Risskov Idrætscenter. At de stribede fra Catalonien netop vælger Århus, glæder naturligvis koordinator for B12 (7) Premier Cup Rasmus Stenild: "Målet med klassen er at matche gode spillere med endnu bedre spillere. Ikke blot kan de bedste danske U12–hold nu spejle sig i hinanden nu får man ligeledes lejlighed til at vurdere, hvor langt holdets største talenter er i deres udvikling sammenlignet med et af Europas bedste U12–hold. Det er jo fantastisk."

B12 (7) Premier Cup er en invitationsturnering udelukkende for de stærkeste U12–hold. Har I et stærk U12–hold, så kontakt Rasmus Stenild på rs@football–festival.dk.

FC Barcelona vil dog ligeledes deltage i den åbne B10 (7)–klasse for 99’ere. Klassen har de senere år vokset sig større og større, og med FC Barcelonas tilstedeværelse på tilmeldingslisten er det håbet, at klassen igen i år sætter rekord.

Du kan tilmelde dit hold til Football Festival® Denmark på www.football–festival.dk.
 

Læs mere her

tags: 2009, Europa, Århus, Uganda, FC Barcelona, fodbold, Barcelona, Risskov,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar