mandag den 21. januar 2013

Shoppit sender 150 børnehjemsbørn på oplevelsestur i Ree Park, Ebeltoft Safari

Som en del at sit velgørenhedsprogram, sender Shoppit 150 børnehjemsbørn fra 11 forskellige institutioner i Århus Kommune på en oplevelsesrig tur til Ree Park, Ebeltoft Safari. Børnene og deres pædagoger ankommer i tre busser til Ree Park kl. 10 torsdag formiddag, d. 19. juni, hvor 5 guider fra parken står parat til at modtage dem og føre dem igennem et spændende program i de naturskønne omgivelser.

Guiderne tager børnene med på landroversafari, de skal se falkoneropvisning, fodring af geparderne og meget mere. For en del af børnene slutter dagen kl. 16, hvor hjemturen starter, men rigtig mange af dem bliver til næste dag og skal på natsafari og overnatte i tipier inde i safariparken med alt hvad der til hører af lejrbålshygge og fælles oplevelser.

"En del af Shoppits forretningskoncept bygger på velgørende donationer, og denne gang har vi i samråd med vores personale valgt at ville give børnehjemsbørnene i Århus en oplevelsesrig dag som afveksling til deres dagligdag. Sammen med Kell Jarsbo fra Døgncentret for Børn og Familier og Jill Enoch som repræsentant for Miniinstitutionerne i Århus har vi fået sat et spændende program sammen til børnene." forklarer Claus Børlum Petersen, Kædedirektør for Shoppit.

Kell Jarsbo, Souschef, Døgncentret for Børn og Familier, fortæller: "Vi vægter ture og oplevelser ud af huset meget højt, ikke mindst fordi de fælles oplevelser styrker de daglige relationer og den vigtige tillid, og her er en event som denne med dyr, natsafari og overnatning rigtig godt."

"Vi glæder os meget til at give børnene en dejlig dag og nat – med masser af gode oplevelser". siger Tine Malther, Salgs– og marketingchef i Ree Park, og om parken fortæller hun videre: "Ree Park er en moderne safaripark med spændende dyr fra verdens forskellige kontinenter, og bl.a. via avlsprogrammer arbejder vi for de meget udryddelsestruede dyr i verden som fx geparden og vildhunden."

"Siden 2006 har Shoppit støttet Børnefonden, HIV Danmark, Den sociale Retshjælp, Hjemløse i Århus og København/Kofoeds kælder, Bosniske børn ved foreningen FAR, og børnehjem i Tjernobyl og mange andre med store kontantbeløb. Har man et forslag til en donation, kan man søge om det. Vi er åbne for flere alternativer som humanitære organisationer, sociale arrangementer, kommunale projekter, sportsklubber osv." slutter Claus Børlum Petersen fra Shoppit.

Fakta om Shoppit
Shoppit er et anderledes butikskoncept, hvor vi tager private kunders brugte varer i kommission og forestår salget af varerne via vores "Secondhand Megastore". Shoppit er et spændende varehus kendetegnet ved "det gode kup" – både med nye varer, trendy genbrug, unika, designervarer og genbrugsfund. Shoppit åbnede sit første varehus i Århus i foråret 2006. Året efter åbnede det næste i Vejle, og der er flere varehuse på vej, bl.a. i hovedstadsområdet og Danmarks øvrige større byer. Læs mere på www.shoppit.dk.

Yderligere information:
Claus Børlum Petersen, Kædedirektør Shoppit, dir. tlf. 20 20 13 90
Kell Jarsbo, Souschef Døgncentret for Børn og Familier, dir. tlf. 29 20 37 30
Jill Enoch, repræsentant for Miniinstitutionerne i Århus, tlf. 86 11 67 11
Tine Malther, Salgs– og Marketingchef Ree Park, 86 33 61 50

 

Læs mere her

tags: Danmark, København, direktør, Århus, Vejle, Århus Kommune, 2006, velgørenhed, hovedstad, Tjernobyl, organisation, sprog, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar