søndag den 6. januar 2013

Football Festival® Denmark og Sports Management skaber store oplevelser på Rådhuspladsen i Århus

Når Football Festival® Denmark i dagene 21. til 25. juli rykker ind på Rådhuspladsen og præsenterer "Fodbold på 1000 måder" for byens borgere og turister, sker det i samarbejde med Sports Management Advisor, som netop har tegnet en hovedsamarbejdsaftale med Football Festival® Denmark.

Arrangementet på Rådhuspladsen vil bestå af streetfodbold, bordfodbold i megaformat, hvis spillerfigurer skal udgøres af århusianere og andre interesserede, panna–fodbold, som er 1–mod–1 fodbold på en lille lukket bane, flere forskellige trickskonkurrencer og ikke mindst Århus–mesterskaber i beachfodbold, som betyder, at strandstemningen rykker ind på Rådhuspladsen. Og mon ikke der også dukker nogle kendte fodboldansigter op i løbet af ugen og viser, hvad de duer til på de forskellige underlag

Sports Management Advisor er en kendt medspiller i sportsverdenen og har således stor erfaring i lignende aktiviteter bl.a. fra Monta Streetsoccer. Sports Management Advisor arbejder med optimering af sponsoraktiviteter for virksomheder og rådgiver en lang række eliteidrætsudøvere med deres sponsorer og karriere. "Football Festival® er et stort aktiv for Århus by, der tiltrækker flere tusinde unge fodboldspillere fra over 20 nationer. Vi vil gerne medvirke til at udvikle arrangementet, og vi glæder os meget til samarbejdet", siger direktør for Sports Management Advisor, Søren Broberg Johansen.

"Med "Fodbold på 1000 måder" tager vi i 2009 et stort skridt i udviklingen af Football Festival® Denmark. Det er afgørende for os, at byens borgere, de lokale fodboldklubber og turister får endnu mere glæde af Football Festival® Denmark. Vores arrangement på Rådhuspladsen synliggør os i by–billedet og vil blive et tilløbsstykke i sommerugen. I Sports Management Advisor har vi fundet en professionel partner, der har erfaring med den type events", fortæller sekretariatschef Carsten Gløvermose Nielsen.

Mere info:
Sekretariatschef for Football Festival® Denmark, Carsten Gløvermose Nielsen: Tlf.: +45 30 25 98 01.
Direktør i Sports Management Advisor, Søren Broberg Johansen: Tlf.: +45 21 44 28 44
 

Læs mere her

tags: 2009, mesterskab, direktør, Århus, fodbold, virksomhed, Management, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar