søndag den 20. januar 2013

Guide til børnespil for skolebørn

Kom godt fra start i det nye skoleår med de rigtige børnespil. Med byAmalins spilguide til skolestart er det nemt at vælge det helt rigtige computerspil til skolebarnet. Snart ringer klokken ind til første time efter sommerferien, og mange børn ser med spænding frem til første skoledag. Skoletid betyder blandt andet bogstaver, alfabet, tal og matematik, som nogle skal begynde at snuse til, og andre snart skal have lært.
 
Forældre vil som regel gerne gøre en ekstra indsats for at hjælpe børnene godt igang med skolen. En god måde at stimulere børnenes lærelyst på er gennem leg og lær med lærende computerspil. Introducér derfor børnene til bogstavernes og tallenes magiske verden samtidig med, at de bliver ført ind i computerens verden med den simple metode: Leg og lær!

Leg og lær med computerspil

Idag findes der mange computerspil til børn af høj kvalitet, men det kan være svært at finde rundt i junglen af computerspil. Derfor har webbutikken byAmalin, www.byamalin.com udviklet en simple guide til børnespil, der især egner sig til skolestart og de første skoleår.

Her er computerspil, der lærer børnene om bogstaver, stavning og bøjning af ord eller spil om talsystemet, hvor børnene kan komme igang med matematik og geometri på en sjov og underholdende måde. Til de lidt større børn er der spil, som omhandler geografi, historie, naturfag og engelsk.

Forbered børn på den digitale verdenbyAmalin.com 
Vil man gerne forberede sine børn på den informationsverden, de vokser op i, og som de snart møder i skolen, er det oplagt at spille computerspil sammen med børnene. ”Som forældre er vi nødt til at sætte os ind i spilverdenen for at give vores børn et kvalificeret modspil, og det kan vi kun gøre ved at spille computerspil med børnene. Desuden giver det os rig mulighed for at snakke med børnene om deres spiloplevelse og dermed blive gode sparringspartnere for vores børn” siger Dorthe Hietala, Indehaver af byAmalin.
 
De lærende spil betragter mange som ’fornuftige spil’, og er man som voksen nybegynder på spilområdet, er det stedet at starte sammen med børnene, så man får en positiv spiloplevelse fra begyndelsen. Med byAmalins guide til børnespil er det enkelt at finde spillet, som giver skolebarnet lyst til at lege og lære om bogstaver, tal, matematik, geografi, naturfag og meget mere.

Om byAmalin
byAmalin er en specialbutik som sælger computerspil, film, musik og lydbøger kun til børn designet med forældrene i centrum. Sortimentet er specielt udvalgt til børn, og her kan der eksempelvis søges efter alder og kendte figurer. På computerspil og film er der tydelig aldersmærkning. Hos byAmalin kan voksne sætte sig ordentlig ind i de digitale medier inden man køber dem, og således købe præcis det rigtige til børnene.

 

Læs mere her

tags: computerspil, computer, sommerferie,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar