torsdag den 3. januar 2013

Selma på bondegårdstur

Den 7. april udsender Turbine forlaget den nye billedbog Selma på bondegårdstur. Bogen er del af en serie børnebøger fra den økologiske besøgsgård Vidtskue. Serien er skrevet af forfatter Illona Thorup Skriver.

Selma på bondegårdstur er en dejlig børnebog, som fortæller historien om børnehavens besøg på den økologiske besøgsgård Vidtskue. Selma har fået lov til at invitere alle børnene fra børnehaven på besøg på bondegården. Der er mange forskellige dyr grise, får, heste, høns, ænder og mange flere. Børnene ser, hvordan de økologiske dyr lever og de får også lov til at klappe dyrene, få en ridetur og en dejlig tur på engen i traktorvogn.

Bogen er lavet i et flot, robust design med mange smukke og spændende fotos fra børnehavens dag på gården. Bogen og dens fotos giver barnet det allerførste lille kig ind i tanken bag økologisk dyrehold. Bogen kan både bruges som billedbog af barnet selv og som oplæsningsbog derhjemme eller i børnehaven.

Vidtskue tager imod besøg af børneinstitutioner, så børnene har selv muligheden for at komme og opleve det de hører, Selma har oplevet.

I samme serie fra Vidtskue findes billedbogen Alfred og den blå traktor.

For mere information om Vidtskue : www.vidtskue.dk

Selma på bondegårdstur/Illona Thorup Skriver. 36 sider. Turbine, Århus. 2009. Vejledende pris 248,– kr.

 

Læs mere her

tags: 2009, Århus, Vejle, børnehave, forfatter, børneinstitution, økologi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar