onsdag den 9. januar 2013

vestjyskBANK støtter Football Festival® Denmarks frivillige

vestjyskBANK går aktivt ind og bakker op om de mange frivillige hjælpere, der hvert år bruger en uge af deres ferie på at knokle i organisationen bag Football Festival® Denmark. I de næste 3 år vil banken således forkæle hjælperne på flere forskellige måder, Således at oplevelsen som frivillig i FFD–regi bliver endnu bedre.

I december fusionerede Ringkjøbing Bank og Vestjysk Bank under det nye navn vestjyskBANK. Samtidig satte man ekstra fokus på bankens slogan "Det handler om mennesker", og det er med dette fundament, at Football Festival® Denmark og vestjyskBANK nu har indgået en 3–årig hovedsamarbejdsaftale. Fokus rettes med aftalen således mod de mange hundrede mennesker, der hvert år arbejder frivilligt for den gode sag.

Det handler om menneskerne bag FFD
Indtil videre er der kastet en lang række idéer på bordet, som i løbet af foråret skal konkretiseres i samarbejde mellem banken og de frivillig–ansvarlige i FFD–organisationen. Blandt de fastlagte idéer er et opgraderet frivillig–hjørne, hvor gratis vand, kaffe, kager og kiks skal forsøde pauserne under de hårde dage i juli, når 7.000 mennesker invaderer Vejlby–Risskov Idrætscenter.

Marketingansvarlig Eva Drachmann Krag fra vestjyskBANK siger: "Vi tager menneskelige relationer alvorligt. Football Festival® Denmark er et foretagende, som har samme profil: Hvert år samles tusindvis af unge mennesker fra hele verden for at nyde hinandens selskab, og det fællesskab vil vi gerne bakke op om". Drachmann Krag fortsætter: "For os er engagementet bag kulisserne imidlertid det vigtigste. Man kan have en tendens til at overse, hvor mange frivillige kræfter, der bliver brugt, for at et arrangement som Football Festival® Denmark overhovedet kan eksistere. Det vil vi bidrage til ikke sker".

Profilerne passer
Den nye aftale glæder sekretariatschef for Football Festival® Denmark, Carsten Gløvermose Nielsen: "vestjyskBANK har vist sig at være en partner, der tænker anderledes og nyt, hvilket passer godt til vores profil. Idéen bag hovedsamarbejdsaftalen synes jeg er fin, og timingen er helt perfekt: Efter 6 år over stok og sten, med travlhed og flere og flere hold hvert år er det rart med en sponsoraftale, der tilgodeser rygraden i organisationen de frivillige hjælpere".

Hovedsamarbejdsaftalen mellem vestjyskBANK og Football Festival® Denmark gælder for turneringerne i 2009, 2010 og 2011.
 

Læs mere her

tags: 2009, 2010, 2011, december, Risskov, organisation, kaffe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar