mandag den 21. januar 2013

Quick guide til køb af børnesko på nettet

En ny sko sæson står for døren, og for mange er det at købe børnesko en anstrengende oplevelse. Men det behøver det ikke at være!. Hvis du alligevel er i tvivl om, hvordan man gør i praksis, er her en nem guide til køb af børnesko på nettet:

1. Mål længden på dit barns fod!
– Stil dit barns fod op ad væggen, læg en lineal ved siden af, og mål længden fra væggen og til og med den længste tå.
– Alternativt kan du printe en fodmåler på fx www.growingfeet.dk

2. Find den rigtige størrelse!
– Læg mellem 1 og 1,5 cm i voksetillæg til længden på dit barns fod, så har du den længde de nye sko skal have, hvis der skal være plads til at vokse og bevæge sig en hel sæson. En del netbutikker måler deres sko indeni, så du nemt kan aflæse hvilken størrelse, der er den rigtige.

3. Find den rigtige sko!
– Bred eller smal Generelt er de danske mærker lidt bredere end de franske og italienske, men det er vigtigt, at vurdere den enkelte sko. Brug dit kendskab til mærket, læs beskrivelser af skoene og vurdér billederne, så du vælger den rigtige model.

– Snøre eller velcro Snøre er rigtig godt til små børn, fordi man kan spænde skoen godt fast på foden. Velcro anbefales til børn fra børnehavealderen, fordi det er nemmere, og de hurtigere bliver selvhjulpne. Velcro kan ligesom snører reguleres efter foden.

– 100% vandtæt Mange vinterstøvler er i dag udstyret med en tex–membran, der sikrer at støvlerne er vandtætte. GORE–TEX® er den originale texmembran og anbefales som den bedste, fordi den udover at være 100% vandtæt også sikrer at foden kan ånde og dermed holdes tør. Primigi vinterstøvler produceres med GORE–TEX® , mens fx Bundgaard og Naturino benytter egne udviklede tex–membraner, der dog også er vandtætte.

– Læder er ikke 100% vandtæt, men er vandafvisende, hvis det imprægneres.

Nu kan skoene bestilles! Efterhånden er udbuddet at børnesko på nettet langt større end de fleste lokale skobutikker, og så er man uafhængig af butikkernes åbningstider. Som en ekstra fordel har man altid 14 dages fuld returret ved nethandel, man er således som forbruger bedre sikret end ved køb i en almindelig skobutik.

GrowingFeet.dk Vild med børnesko!
GrowingFeet.dk er Danmarks største netbutik for børnesko. Butikken fokuserer på kendte kvalitetsmærker, fra størrelse 18 til 38.

Mærker: Primigi, Naturino, Bundgaard, Kamik, Geox, Diesel, Pom D’Api, MOD8, Petit by sofie schnoor, Palladium, Camper Kids, Giesswein, Vans, Birkenstock, Hunter og Crocs.
 

Læs mere her

tags: Danmark, børnehave,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar