lørdag den 9. august 2014

CULT Energy Vital Water til kamp for Børnehjertefonden

Danmarks førende cykelhold, CULT Energy Vital Water, vil på fredagens kongeetape i Post Danmark Rundt slå et slag for Børnehjertefonden ved at bære et specielt designet cykeltrikot. Når rytterne fra cykelholdet CULT Energy Vital Water fredag kører ud på 3. etape af Danmarks største sportsbegivenhed Post Danmark Rundt vil det være i et opsigtsvækkende cykeltrikot. Cykelholdet har i samarbejde med hovedsponsoren Vital Water og tøjsponsoreren Marcello Bergamo produceret et limited edition cykelsæt til rytterne. Cykelsættet - som normalt er i sorte og røde farver - er i dagens anledning skiftet ud med et camouflagedesign. Det sker for at sætte fokus på en helt særlig sag:

"Vi sponserede sidste år nogle drikkedunke og andre materialer til Børnehjertefondens cykelprojekt 'Styrkeprøven', som sætter fokus på, at børn med en medfødt hjertefejl godt kan dyrke sport som alle andre. I år ville vi gerne gøre noget mere for det gode projekt, og efter en dialog med cykelholdet CULT Energy Vital Water kom vi på ideen med de anderledes trøjerunder Post Danmark Rundt. De her børn er nogle rigtig fightere og derfor synes vi, at et camouflagedesign var i super fin tråd med ånden i hele projektet og Børnehjertefondens arbejde." siger idemand bag Vital Water, Brian Sørensen.

Køb en trøje og støt Børnehjertefonden
Ud over at skabe opmærksomhed omkring Børnehjertefondens arbejde er det samtidig målet, at de helt camouflagetrøjerne skal udmønte sig i en donation. Via en online auktion er det muligt at byde på trøjerne, som kun er produceret til rytterne fra holdet den ene dag i Post Danmark Rundt. Noget som kunne være en oplagt investering for virksomheder eller cykelentusiaster i Danmark:

"Det sjove ved trøjerne er, at der kun blive lavet de få antal, som rytterne kører med, og derfor kan man helt eksklusivt eje en trøje båret af en af Danmarks bedste cykelryttere. Samtidig er det jo en super god sag, hvor det er muligt at hjælpe en fond, der laver et fantastisk stykke arbejde. Jeg kan i hvert fald sige så meget, at vi rigtig gerne vil have en trøje eller to hængende på vores kontor." siger Brian Sørensen.

Auktionen kører frem til søndag aften
Selve auktionen startede torsdag aften klokken 22 og kører helt frem til søndag aften klokken 20 på cykelhjemmesiden feltet.dk. Forventningerne til projektet er, at hver trøje minimum skal indbringe 2500 kr. Det er dog muligt at købe trøjerne og lukke en auktion ved at byde 10.000 kr. Alle pengene fra auktionen går ubeskåret til Børnehjertefonden.

Læs mere om auktionen og byd på www.feltet.dk/cykeludstyr/auktioner

Læs mere om Børnehjertefondens arbejde på www.boernehjertefonden.dk

For yderligere information:
Henrik Kristian Christensen, Børnehjertefonden: 2944 3301
Brian Sørensen, Vital Water 7020 7371

Læs mere her

tags: Danmark, hjertefejl, virksomhed, penge, hovedsponsor, Cykel,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar