fredag den 22. august 2014

Søvn er en by i Rusland for alt for mange børnefamilier.

Men sådan behøver det ikke være, mener Jeanette Wegge-Larsen fra Sovecoach.dk. Hun har specialiseret sig i børns sovevaner og søvnmekanismer og tilbyder nu at dele ud af sin viden ved et foredag i Århus d. 16. september 2014. Timelange putteseancer med gråd, skrig og skrål, eller mange natlige opvågninger giver trætte børn og forældre, der nærmest synes at kæmpe for hver sin mærkesag: - Børnene for at holde sig vågne og forældrene for at få ro i huset og tiltrængt søvn til junior.

Når søvnen volder problemer i mange danske børnefamilier, så skyldes det ofte en kombination af børnenes personlighed og temperament, men også de vaner eller betingelser, som familien har fået oparbejdet. Alle forældre vil deres børn det bedste, og dårlige vaner eller "hovsa-løsninger" er oftest blevet til i forsøget på at gøre puttetid og søvn til noget trygt, hyggeligt og dejligt.

Men mange børn er født med en meget "vågen" personlighed, som sammen med temperament og en vis portion vilje gør, at børnene kæmper for at undgå at falde i søvn. Det virker nærmest som om, at det er født med et særligt "kæmpe imod søvn-gen". For disse børn er det at lægge sig til at sove og sove igennem om natten noget de skal lære.

Jeanette Wegge-Larsen har de sidste 7 år gennem sitet Sovecoach.dk hjulpet over 2000 danske børnefamilier til bedre sovevaner. Hun tilbyder alt fra online materiale, til telefoncoachings, forumrådgivning, hjemmebesøg, mødregruppearrangementer og foredrag.

Jeanette fortæller, at alle Sovecoach.dk´s teknikker bygger på tryghed, tillid og anerkendelse. Ingen mennesker kan sove godt, hvis de ikke er trygge, så børnene skal guides nænsomt men sikkert mod nye vaner.

D. 16. september 2014 fra kl. 19-21 gæster Jeanette Godsbanen i Århus, hvor deltagerne har mulighed for at stifte bekendskab med de populære teknikker fra Sovecoach.dk og stille spørgsmål til Jeanette.

Billetter koster 249kr og inkluderer foruden foredraget også adgang til Sovecoach.dk´s online Soveteori (normalpris 199kr). Kan købes på www.sovecoach.dk (direkte link: http://www.sovecoach.dk/priser/foredragevents/product/81-foredrag-arhus-er-dit-barns-sovn-en-by-i-rusland)



Læs mere her

tags: Århus, 2014, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar