mandag den 25. august 2014

Puj er kommet til Skandinavien

Det er ofte sådan, at de virkelig gode produkter udspringer af en konkret viden om "noget". Sådan er det i hvert fald med Puj, hvor det er et designuddannet forældrepar til fire børn, der står bag. Puj designer produkter, der gør livet med babyer og småbørn lettere og sjovere. Nu er Puj kommet til Skandinavien via brandhouset Andemors Verden. Det startede alt sammen med et forældrepar, der synes de manglende en god måde at bade deres nyfødte på - og kom op med idéen om et lille foldbart og blødt badekar, der passer ned i en håndvask. Pujs Tub var født!

Forældrene bag Puj hedder Ben og Katie, og siden de fandt på det foldbare, bløde badekar, Tub'en, er der kommet mange andre tilbehørsprodukter til deres sortiment, herunder en mere rejsevenlig variant af babybadekarret - Flyte. I første omgang har de haft fokus på badeværelset, men Puj er for tiden ved at brede deres design ud til også at dække andre aspekter ved livet med børn.

Alle Pujs produkter er kendetegnet ved en høj funktionalitet, en klar æstetik og lette, lyse farver, der passer godt ind i vores nordiske stil. Indpakningen er også en oplevelse i sig selv. Ben og Katie siger selv, at de er meget inspireret af Skandinavien i deres måde at tænke design på, og tankevækkende er det da også, at en del butikker har forhåndsreserveret produkter fra Puj, før det overhovedet er kommet på hylderne på lageret hos Andemors Verden – noget der sker i slutningen af september.

Line, der er ejer af Andemors Verden, faldt for Puj, fordi "jeg selv gerne ville have haft et af deres badekar til håndvasken, da mine egne piger var babyer, og jeg er helt vild med deres måde at tænke design på", fortæller Line og forklarer… "Pujs filosofi er, at der er så rigeligt, du skal forholde dig til som forælder, så hvorfor ikke gøre hverdagssituationer lettere med en række produkter, der giver både dig og dine børn glæde og som løser konkrete problemer".

Et eksempel på det er deres badelagner, der har en simpel lille anordning, der gør, at du kan have det rundt om nakken, mens du bader din baby. Når badet er færdigt, er det let at få det rundt om det lille barn uden at skulle rode rundt efter, hvad der er op eller ned eller skulle have barnet ud af dine arme.

Når du ikke har badelagnet eller badekarret i brug, så passer begge dele til de små knager til væggen på badeværelset, som Puj har designet. Alt i Pujs sortiment er nemlig designet, så det passer sammen på den ene eller den anden måde.

Priserne starter ved 99,95 DKK for et sæt med tre knager og Pujs sammenklappelige rejsebadekar, Flyte, koster eksempelvis 299,95 DKK i vejledende udsalg.

Puj bliver for første gang vist frem til detailbranchen på DesignTrade, der løber af stablen fra den 24. – 26. august.

Læs mere her

tags: Skandinavien, Design,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar