fredag den 29. august 2014

Danmarks sødeste hund kåres i hvidovre 7.september

Søndags underholdningen er reddet. Kom og få en god dag med hele familien når OLIVERS Petfood igen i år kårer landets sødeste hund. I hele august har de afholdt en fotokonkurrence hvor alle på facebook, har kunne deltage med et sødt foto af deres hund og stemme på hinandens hunde. De 10 mest populære hunde fra konkurrencen går videre til finaleshowet d 7.september. Ta hele familien med - også vovsen når OLIVERS Petfood kårer danmarks smukkeste hund d. 7. september.

Det sker på stamholmen 165 i Hvidovre fra kl 10-15. På dagen vil du kunne opleve et væld af søde hunde, og selvfølgelig de 10 mest populære fra OLIVER'S HotDog fotokonkurrence, som skal gå dogwalk oppe på scenen. Et jurypanel bestående af folk fra den professionelle hundeverden og kendisser som Silas Holst og Kira Eggers vil også deltage i kåringen. Udover selve kåringen af årets HotDog 2014 vil du også kunne opleve interviews med ejeren/hunden der har deltaget i børnefilmen Antboy. Derud over vil politihunde foreningen afholde et opvisningsshow.

Der er mulighed for at købe både mad og drikke via en pølsevogn. Til de små er der også en hoppeborg.

Læs meget mere om konkurrencen og dagen på
www.olivers.dk/hotdog

Du skal huske at tilmelde dig arrangentet på facebook, så du er sikret der står en goodiebag klar til din hund når du kommer.

Det kan du gøre direkte her
https://www.facebook.com/events/715449621859091/

Læs mere her

tags: interview, politi, Hvidovre, OL, LIVE, konkurrence, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar