søndag den 11. november 2012

100 % fald-i-søvn garanti til dit spædbarn i Slyngevuggen®

100 % garanti for søvn Det lyder næsten for godt til at være sandt. Importøren af Slyngevuggen i Norden, Tina Witt, beretter: Vi har fire børn, hvoraf de to yngste har sovet i Slyngevuggen. Slyngevuggen har budt på en helt anden og frem for alt nænsom måde at putte børn. Jeg har sendt Slyngevuggen mange varme tanker, når jeg har puttet mine børn, især når jeg tænker på de underlige foranstaltninger vi som forældre tog i anvendelse for at putte vores ældste og meget lidt sovende børn. Det betyder selvfølgelig, at jeg med overbevisning har kunnet fortælle alle de frustrerede forældre, som har rekvireret Slyngevuggen, at her er faktisk endelig noget, som med 100 % garanti vil få barnet til at falde til ro .

Men 100 % garanti
OK, så 99,5 % da! "Ja, returraten udgør 0,5 % af salget, så 100 % er naturligvis en overdrivelse". Men i importørens meget markante showroom i Søborg kan forældre ved selvsyn prøve produktet af. Og der er fuld tilfredshed eller pengene retur*, hvis ikke Slyngevuggen lever op til forventningerne.

Forældre på farten, forældre med et aktivt liv, forældre med en travl hverdag eller for den sags skyld bedsteforældre, som passer deres barnebarn, deler alle det samme ønske:
At det lille barn må få en rolig og ubesværet søvn. Med Slyngvuggen i huset, sommerhuset, på båden eller i skoven giver du dit barn den mest nænsomme indgang til den nye tilværelse.

Verden over er Slyngevuggen blevet anvendt, når barnet trygt og roligt skal vænnes til selv at falde til ro. Selv det urolige eller kolik-ramte barn finder trøst i Slyngevuggen, hvilket opleves som en enorm aflastning for både det lille barn og de hårdtprøvede forældre.

Men hvorfor virker Slyngevuggen Vi bliver født krumme! Læg mærke til, hvorledes spædbarnet trækker benene op foran sig, når det ligger på puslepladsen. Faktisk er barnets nederste del af rygraden næsten c-formet fra fødslen og frem til 3-4 måneders alderen. Det er altså den mest naturlige stilling for spædbarnet at ligge krumt. Og det er netop denne let krumme stilling, som barnet stimuleres af i Slyngevuggen , fortæller Tina Witt. Samtidig hermed er barnets vægt fordelt over et stort areal, så det føler sig omsluttet og varmt takket være den bløde futonmadras i ren uld. Uld er jo et fantastisk materiale, idet det luner om vinteren og faktisk leder overskudsvarme væk fra kroppen om sommeren. Så uanset hvor og hvornår vil barnet opleve velvære i Slyngevuggen. Læg hertil den blide op-og-ned bevægelse fra den specialdesignede fjeder kan det komme meget tættere på at blive vugget til ro i mors eller fars trygge favn , tilføjer Tina Witt.

Slyngevuggen er barnets første seng og rejseseng! Slyngevuggen pakkes let ned i den medfølgende bomuldspose og takket være det geniale karmbeslag kan den hurtigt og enkelt monteres som rejseseng ophængt i en dørkarm hos bedsteforældrene. Mine erfaringer med diverse gængse rejsesenge har ikke været positive. Men når mine yngste børn til dagligt har sovet trygt i Slyngevuggen, var det helt oplagt, at de ligeledes trygt ville falde til ro på rejsen, når deres egen private hule fulgte med, hvor vi end måtte befinde os , slutter Tina Witt.

Se www.slyngevuggen.dk for yderligere information og hvor der ligeledes henvises til nærmeste forhandler eller kontakt importøren på telefon 4045 6347.

*Pengene retur: Du kan prøve Slyngevuggen i 14 dage ved køb via SnegleHuset.com. Er du ikke tilfreds, returnerer du den og betaler kun forsendelse (frem og tilbage). Hent den selv i Søborg - så koster det kun din tid at prøve den!

Læs mere her

tags: penge, forsendelse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar