søndag den 18. november 2012

Ny smuk børnebog: Fuglen, der ikke kunne fløjte

I en lille skov nord for Skælskør levede en flok fugle. Alle fløjtede de muntre sange. Alle på nær den lille grålige og på ingen måder opsigtsvækkende stæreunge.

Forældrene til den stakkels fugl havde prøvet alt, men lige meget hjalp det. Heller ikke solsortens sangtimer gjorde en forskel. Den lille stæreunge kunne ikke fløjte!
Men hvad den ikke havde i næbet, havde den i hjertet. Med mod og ikke mindst en god idé tog den sagen i egen vinge en kold februarnat, og med hjælp fra skovens dyr kunne der en dag, da solen stod op, høres en forunderlig fløjten ...

En sød, hjertevarm og tankevækkende bog om at være anderledes og om, hvordan man med hjælp fra andre kan nå sine mål. Bogen er fyldt med smukke og stemningsmættede illustrationer, som lægger sig i stil med tekstens tone.

Bogen er skrevet af Gry Kappel Jensen, der også er forfatter til andre børnebøger, blandt andet Wilbur den gule kat og Slædehundenes suk. Bogen er illustreret af Sissan Richardt, der blandt andet har illustreret Kåre Bluitgens Pils-kalde Skildpadde samt Wilbur den gule kat .

Bogen udkommer d. 16. juni 2010.


Fuglen, der ikke kunne fløjte/ Gry Kappel Jensen. Illustreret af Sissan Richardt. Turbine, Århus, 2010. 24 sider.
 ISBN 978-87-7090-266-3
. Vejledende pris 248,- kr.

Læs mere her

tags: 2010, Århus, Vejle, forfatter,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar