søndag den 18. november 2012

Slut med bakterier på børnenes legetøj!

NYT øko-produkt fjerner let bakterier fra juniors legetøj.

Banebrydende produkt lanceres nu i Danmark TOY SANITIZER desinficerer børns legetøj. Den fikse spray tager 99,9 % af alle bakterier så mor kan ånde lettet op når junior har haft legesagerne i kattebakken, med i børnehaven, ind i munden osv. osv.

Toy Sanitizeren kan trygt anvendes på institutioner såvel som i hjemmet, begge steder trives bakterierne nemlig rigtig godt. Faktisk trives bakterierne ofte uden modspil, da vi ofte glemmer at vaske legetøjet grundigt når junior kommer hjem fra daginstitutionen eller legekammeraten. Det anslås blandt andet at kun *40 % af daginstitutionerne vasker korrekt.

Produktet kan med fordel også bruges på det oppustelige svømmebassin der har ligget siden sidste år og er mugget godt til og mange andre sager hvor bakterierne især her i sommervarmen mæsker sig.

Ud over at være et revolutionerende produkt i sig selv er Toy Sanitizeren fra Bentley Organics også økologisk certificeret af engelske Soil Association.

Produktet Toy Sanitizer produceres i UK af virksomheden Bentley Organics. Den engelske virksomhed blev kendt på rekord tid for at lave den første hand sanitizer der fik det eftertragtede label kills swine flu fortæller Brand Manager Britt Christiansen fra WienerWaltz der repræsenterer Bentley Organic i Danmark.

Det gav den lille virksomhed en ledende position indenfor personlig pleje og de har nu mere end 40 produkter indenfor økologisk rengøring og personlig pleje De har modtaget et hav af priser for deres produkter og de arbejder konstant på at finde nye nicher der kan laves økologiske og bæredygtige, alt i alt er vi meget stolte af at repræsentere dem på det danske marked afslutter Britt Christiansen.

Toy Sanitizer forhandles på nettet, i helsekost butikker landet over samt i special butikker. Find den og mange andre Bentley Produkter på nettet her; www.naturebaby.dk, www.ecoisten.dk

* BUPL, 2008, Bamsen er en bakteriebombe

Læs mere her

tags: Danmark, 2008, virksomhed, bakterie, børnehave, Wien, økologi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar