lørdag den 3. november 2012

Test af flyverdragter: En flyverdragt, der står distancen

Hvad skal en god flyverdragt kunne Hænger pris og kvalitet sammen Og hvordan navigerer man i udbuddet på markedet Kig med på petitpodium.dk, der i denne måned har allieret sig med deres egne brugere. For ét er, hvordan en flyverdragt klarer sig i test på et laboratorium - noget andet er hvordan rigtige børn bedømmer dem.

Petitpodium.dk er Danmarks første online platform for blogs om børn og mode. I denne måned har Petitpodium.dk med samarbejde fra børnetøjsproducenten Name It ladet deres egne brugere teste budgetvenlige flyverdragter. For skønt det er rart at vide, om en flyverdragt kan klare trykket fra en strålekanon, er det i praksis mere relevant, om lynlåse, knapper og lukninger kan stå distancen når de små går på opdagelse.

Petitpodium.dk´s læsere har fået lov til at beholde flyverdragten som tak for hjælpen, men har derudover ikke modtaget betaling for at komme med deres uforbeholdne mening om Name Its flyverdragter. Og ifølge testen på Petit Podium, er det ikke de dyreste flyverdragter, der er de bedste!

Som småbørnsfamilie er der nok at bruge penge på og vinterovertøj til de små er ofte en stor post på budgettet. Derfor har Name It valgt at lade deres flyverdragter teste af kræsne, kvalitetsbevidste forældre og børn og efterfølgende deres 100 % ærlige dom over funktionalitet, design og holdbarhed stå til skue på onlinesitet www.petitpodium.dk.

Som mor til et barn i en skovbørnehave er den største bekymring, når efteråret melder sin ankomst, om vidunderet er varmt og tørt. For når min søn er varm og tør, kan han klare alt i skoven , skriver en af de udvalgte testpersoner på Petitpodium.dk.

Dommen fra samme testperson er tydelig: Flyverdragten er virkelig blevet brugt og ser overhovedet ikke ud til det. Den virker nærmest smudsafvisende, hvilket er ret fedt, når man ikke får vasket hver dag. Og vigtigst af alt . Min søn er varm, tør og glad. Og jeg er tryg .

Name It flyverdragterne, der har været anvendt i test ligger i en prisleje omkring 600 kr. Og må derfor anses som yderst budgetvenlige. I september 2012 bragte Søndagsavisen en udvidet test af flyverdragter i alle prisklasser testet på Teknologisk Instituts tekstillaboratorium og også her var dommen klar. De bedste flyverdragter var at finde blandt de billigste!

Der er altså ingen grund til at betale svimlende summer, hvis du er på udkig efter den ultimative flyverdragt til dine børn. For knap 600 kr. kan forældre sikre sig en dragt, som er både vand og vindtæt og en tumling, som er både tør og komfortabel.

I kommentarfeltet på onlinesitet Petitpodium.dk skriver én bruger til anmeldelserne af Name It flyverdragterne: Jeg føler mig tit usikker, når jeg læser anmeldelser på mærkernes egne hjemmesider, da jeg bliver i tvivl om, hvem der har skrevet dem. Dejligt at få vurderingen fra rigtige mennesker i den rigtige verden ! .


Læs mere her

tags: Danmark, 2012, penge, børnehave, Teknologisk Institut, komfortabel,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar