fredag den 16. november 2012

Økologisk punktum for bakterier på børnenes legetøj! Toy Sanitizeren er kommet til Danmark

NYT øko-produkt fjerner let bakterier fra juniors legetøj.

Banebrydende produkt er nu at finde på hylderne i danske helsekostbutikker og børnebutikker landet over.

TOY SANITIZER er allerede en succes i butikkerne hvor succeen klart indikerer at der har manglet et rent og økologisk produkt til effektivt at rengøre legetøj.

"Vi kan forstå på kunderne at mange har skoldet eller sprittet deres børns legetøj efter det har været i kattebakken eller i toilettet - for at komme af med bakterier, svamp osv." udtaler Brand Manager Mikkel Küster fra WienerWaltz. WienerWaltz står for salg og markedsføring af Toy Sanitizeren i Danmark.
Han fortsætter;"Vi mener ikke man skal være bakterie forskrækket som sådan, men det er da rart med et produkt som rengør sikkert for bakterier og ikke efterlader kemikalier som barnet SÅ får i munden"

Toy Sanitizeren er et desinficerende produkt der sprayes på børnenes lejetøj der tørres af med en klud. Produktet er derfor et godt alternativ til ethvert hjem med børn - men også til daginstitutioner mv.
Ud over at være et revolutionerende produkt i sig selv er Toy Sanitizeren fra Bentley Organics også økologisk certificeret af engelske Soil Association.

Toy Sanitizere fra Bentley Organic, indeholder 500ml. og koster 65,95 i vejl. udsalgspris

Toy Sanitizer er at finde i alle helsekostbutikker i Danmark samt børnebutikker landet over. Naturligvis er de også i de økologiske supermarkeder Egefeld i København.

Bentley Produkter finder du på nettet her; www.naturebaby.dk, www.ecoisten.dk, www.helsemarie.dk

Læs mere her

tags: markedsføring, Danmark, København, kemi, supermarked, bakterie, Wien, økologi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar