onsdag den 21. november 2012

Ud at se med DSB og Natteravnene

I uge 22 vil der være særligt fokus på det gode samarbejde mellem DSB S-tog og Natteravnene, som er blevet udvidet gennem det seneste års tid.

Ugen vil byde på aktiviteter, for at få flere af DSB S-togs passagerer til at tage en prøvetur med Natteravnene.
Natteravnene vil, sammen med togrevisorer, være at finde i togene og på 5 udvalgte stationer. Mandag 31. maj på Albertslund og Lyngby, tirsdag 1. juni på Ishøj, onsdag 2. juni på Østerport og torsdag 3. juni på Valby i tidsrummet fra kl. 16 til 18.

STORE S-togstur med Harry
Ugen slutter fredag 4. juni med STORE S-togstur fra kl. 21 ca. 24, hvor alle de Natteravne foreninger, der ligger indenfor S-togsnettet deltager. Her vil det være muligt at møde Harry
sammen med Natteravnene.

De lokale Natteravneforeninger glæder sig
Som Natteravne færdes vi altid i det offentlige rum, i hold på tre m/k. Så det er helt naturligt for os at tage S-toget sammen med de unge , fortæller Erik Thorsted, som er Sekretariatschef for Natteravnene.
Som led i samarbejdsaftalen med DSB S-tog, kører Natteravnene gratis med S-togene, når de er ude i de gule jakker , fortsætter Erik Thorsted.
Natteravnene er kendt overalt og velkomne blandt de unge.
Natteravnene får en snak med mange unge mennesker, når de færdes i lokalområdet. De unge føler sig trygge ved at tale med os, fordi de ved, at vi ikke sladrer , fortæller Erik Thorsted.
Vi er ansvarlige ædru voksne, hvor mange selv har, eller har haft teenagere, og som gider lytte til de problemer, som de unge eventuelt har, samt give dem et godt råd med på vejen.

Prøv det! - Din indsats gør en forskel.
Vi kan altid bruge flere frivillige i Natteravne. For i Natteravnene er man typisk kun med 5-10 gange om året i 3-4 timer, i et par år, så skal der nye frivillige til. Så mange starter med en prøvetur, som det vi opfordrer passagererne til i kampagne ugen , fortsætter Erik Thorsted.

Det er nu, hvor foråret og sommeren står for døre, at de unge kommer ud. Og det er både lærerigt og givende at møde de unge, når de er sammen, og få en snak om, hvad der foregår i deres verden. Derfor kan vi kun opfordre alle, der har lyst til at gøre en forskel og skabe omsorg og tryghed for de unge og i sidste ende for sig selv, til at blive Natteravn, slutter Erik Thorsted.

Vil du vide mere om Natteravnene og S-togssamarbejdet så kontakt:

DSB S-tog Tahir Siddique på tlf. 24 68 33 35
Læs mere om Natteravnene på www.natteravnene.dk

Læs mere her

tags: Lyngby, DSB, Albertslund, S-tog, Valby,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar