fredag den 2. november 2012

Ny smartphone app viser vej i byen

Carlsberg Danmark lancerer nu Danmarks største gå-i-byen app til smart phones, som viser hvad der sker i byen, når du skal ud med vennerne.

Med den nye app, som har navnet CROWDIT, har du altid guiden til din bytur lige ved hånden, når du sidder sammen med vennerne og skal finde et sted at gå ud. Vi forventer at have 1.800 barer, diskoteker og musiksteder med, når vi går i luften, siger Sales Development Director, Tina Alstrøm, Carlsberg Danmark.

CROWDIT app en vil have information om barer, diskoteker og musiksteder uanset om man kan købe Carlsbergs produkter eller ej. Formålet har været at bygge en app, der er målrettet brugerne uafhængig af brands. Tværtimod giver CROWDIT brugerne et overblik over alt, hvad der sker i byen, siger Tina Alstrøm.

De 1.800 barer, diskoteker og musiksteder, der indtil videre er med, ligger over hele landet, og det er også muligt at se, hvilke koncerter, events og tilbud, der er på stederne. Det giver danskerne gode muligheder for at søge præcis på det, de har lyst til at lave. Man kan for eksempel søge på billard, og kun få steder frem, der har billardborde, forklarer Tina Alstrøm.

Brugernes app
Brugerne kan finde venner og bekendte, som også har downloadet app en og dele ruter over gå-i-byen steder. App en er også tæt forbundet med facebook for at gøre det nemt for brugerne at finde venner og dele ruter og information om, hvor byturen går hen lørdag aften, eller hvor byens bedste koncert er.

Det har fra starten været Carlsberg Danmarks ambition at bygge en app, der lever op til de behov danskerne har, når de skal ud med vennerne.

Vi har kigget på erfaringerne fra lignende apps på markedet og har på den baggrund gjort den mere brugervenlig. Alle barer og musiksteder kan selv ligge informationer ud. App en bygger på interaktion mellem brugerne, der selv kan planlægge og dele ruter og begivenheder samtidig med, at app en har langt det største samlede udvalg af steder, siger Tina Alstrøm.
CROWDIT lanceres sammen med J-dag
App en skydes i gang op til J-dag, der i år finder sted den 2. november. Det skal være med til at få masser af brugere med fra start. Carlsberg forventer, at 100.000 danskere vil downloade app en det første år.

Street view indbygget i app en
Udover det traditionelle kort er der også indbygget street view, som betyder, at brugerne på telefonen kan se, hvordan vejen til baren eller musikstedet ser ud i virkeligheden. App en kan downloades gratis til iPhone og Android.

For yderligere information:
Kommunikationsdirektør Jens Bekke, Carlsberg Danmark, telefon 2261 1412

Læs mere her

tags: Danmark, Carlsberg, direktør, downloade, Android, diskotek, koncert, iPhone,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar