fredag den 16. november 2012

LEGO fornyer brætspillet

Byg spil - forny. Det er konceptet bag næste generation af brætspil, som kommer ud i butikkerne i starten af august. Spillet, der rummer mulighed for at forny reglerne undervejs, giver børn og barnlige sjæle mulighed for at slippe deres kreativitet fri.

Traditionelle brætspil, som de senere år har oplevet stor konkurrence fra digitale spil, står nu over for en fornyelse. LEGO Koncernen har udviklet LEGO Spil, der gør det muligt for børn løbende at forny spillet, så det undgår at blive monotont.

Børn er de fødte opdagelsesrejsende. De er drevet af nysgerrighed og genopdager verden hver dag. De ser verden gennem deres leg, og en vigtig måde at lære verden på er gennem spil. Derfor er det vigtigt, at spil er med til at udfordre og stimulere deres kreativitet. Her er fornyelseselementet, som er omdrejningspunktet i LEGO Spil, en central ingrediens , siger landechef for LEGO Nordic, Peter Søgaard.

LEGO Koncernen har allerede lanceret LEGO Spil på 4 markeder, som har taget rigtig godt imod produkterne.

Sidste år lavede vi en testlancering i England og Tyskland. Her har produktserien vundet en markedsandel på 10 procent i børnespilkategorien og en andel på 3-4 procent i den samlede spilkategori. Det er vi rigtig stolte af og håber, at danskerne vil tage lige så godt imod LEGO Spil , afslutter Peter Søgaard.

LEGO Spil omfatter i dag 10 spil, der hver har deres eget univers som fx tempelridder-universet Minotaurus, Ramses pyramider og familiespillet Creationary. Til efteråret kommer det 11. spil på gaden, som har et Harry Potter-univers.

De vejledende priser på de forskellige spil ligger mellem 89,95 og 299,-


Kort om spillet
Med LEGO Spil kan man frit ændre og forny spillet, ved at ændre spillebrættet, LEGO terningen, brikkerne og endda på reglerne. Hver lille ændring gør det mere til familiens helt eget spil. Filosofien bag LEGO Spil er byg spil forny.
LEGO Spil er lavet af LEGO klodser, hvor den nye dimension terningen - nu gør det muligt for børnenes at udvikle deres helt egne unikke brætspil.

Læs mere her

tags: England, Tyskland, universet, Harry Potter, kreativ, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar