lørdag den 6. september 2014

... Alle børnene byttede madpakker - undtagen Lasse - han havde en Schulstad-madkasse...

Det nye skoleår i fuld gang. Det indebærer flere timer, frikvarterer og... madpakker. En madpakke er dog ikke bare en madpakke - den skal ligge i en flot madkasse - helst en, der ikke ligner alle de andre. Brødproducenten Schulstad lancerede derfor sammen med Onlinefotoservice.dk en sød event i juli, der gør spisepausen lidt sjovere. For kr. 49,95 pr. madkasse (inkl. forsendelse til din privatadresse!) kan du overraske og glæde dit barn/barnebarn med en letgenkendelig madkasse med et foto af ham/hende påtrykt!

Madkasser med Selfies er nu blevet så stort et hit blandt børn og unge, at Schulstad og Onlinefotoservice.dk i dag har besluttet af forlænge kampagnen til den 5. oktober 2014.

Med en personlig madkasse glæder dit barn/barnebarn sig til spise sin medbragte mad - og til at vise sin madkasse frem i skolen/børnehaven.

Madkasserne er lavet i levnedsmiddelgodkendte materialer i et smart og børnevenligt design med 2 praktiske lukkemekanismer.

De seje madkasser kan forsynes med tekster - fx barnets navn og klasse/stue - og bestilles i farverne blå, gul og rød.

Det er hurtigt og nemt at bestille en personlig madkasse:

• Besøg http://www.onlinefotoservice.dk/schulstad-madkasse.html
• Klik på "Læs mere / bestil her"
• Udvælg farve på madkasse - og upload herefter dit foto
• Læg i varekurv, godkend og indtast dine oplysninger
• Du modtager madkassen efter 8-9 hverdage

God gaveidé
En flot og personlig madkasse er den perfekte gaveidé til dit barn, barnebarn, niece og nevø.
Den vil med sikkerhed bringe glæde og samtidig være nem at genkende, når barnet skal finde sin madpakke i køleskabet blandt alle de andre børns madpakker.

Du kan finde yderligere information om produktet Madkasse med foto - og mange andre skoleprodukter med personlige fotos - på: www.onlinefotoservice.dk

Læs mere her

tags: børnehave, forsendelse, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar