torsdag den 18. september 2014

Satspulje: Tværfaglige, udgående teams i børne- og ungdomspsykiatrien

Regionerne kan søge om midler til at udbrede tværfaglige, udgående teams i børne- og ungdomspsykiatrien via en ny satspulje. Målgruppen for satspuljens projekter er børn og unge, der har psykiske lidelser og vanskeligheder. Projekternes indsatser skal støtte barnet/den unge i at bevare tilknytningen til skole og hverdagsliv under og efter indlæggelse på en psykiatrisk afdeling.

Formålet med projekterne er at afprøve tværfaglige udgående teams i børne- og ungdomspsykiatrien og samtidig gennemføre en effektevaluering, der kan give regionerne et grundlag for at vurdere, om denne indsatstype skal udbredes generelt.

Udmøntningen sker som en del af satspuljeaftalen på psykiatriområdet 2014-2017 og satspuljeaftalen på psykiatriområdet for 2015-2018, hvor der er afsat 73 mio. kr. til at etablere tværfaglige, udgående teams i børne- og ungdomspsykiatrien, der skal kunne yde rådgivning til kommunerne, og til at styrke samarbejdet mellem de tværfaglige teams og relevante parter i kommunen med henblik på at sikre sammenhæng i indsatsen på tværs af sektorer.

ANSØGNING OG FRIST

Ansøgninger skal være Sundhedsstyrelsen i hænde senest fredag d. 14. november 2014 kl. 12.00.

Kriterierne for at komme i betragtning til at modtage midler står beskrevet i dokumentet "Satspuljeopslaget" under afsnittet "Krav til ansøgningen". Link til satspuljeopslaget, ansøgningsskemaet og vejledning til ansøgningsskemaet kan findes nedenfor.

ANSØGNINGSPROCEDURE

Sundhedsstyrelsens ansøgningsskema SKAL anvendes og udfyldes fuldstændigt. Ansøgninger, der ikke har anvendt ansøgningsskemaet, vil ikke komme i betragtning.
Ansøgningen sendes via e-mail til syb@sst.dk mærket "Ansøgning til satspuljen: Udbredelse af tværfaglige, udgående teams i børne- og ungdomspsykiatrien – sagsnr. 4-1613-57/1".

SPØRGSMÅL

Sundhedsstyrelsen kan kontaktes i ansøgningsperioden vedr. spørgsmål til puljen.

Faglige spørgsmål kan rettes til:
Akademisk medarbejder, Cecilie Iuul
Telefon: 72 22 76 72
E-mail: ciu@sst.dk

Økonomiske og administrative spørgsmål kan rettes til:
Specialkonsulent, Kasper Dahl
Telefon: 72 26 94 54
E-mail: kda@sum.dk

Læs mere her

tags: 2018, Sundhedsstyrelsen, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar