onsdag den 17. september 2014

BØRNEINDSAMLINGEN 2014 – Bedre vilkår for børn i Danmark

Adam Duvå Hall og Camilla Ottesen står i spidsen, når TV3 lørdag 15. november slår dørene op til et direkte og helt nyt indsamlingsshow: "BørneIndsamlingen – Bedre vilkår for børn i Danmark". TV3, Børns Vilkår og projektet "Bag for en Sag" er gået sammen om at skabe et stort indsamlingsshow på TV, der har til formål at gøre hverdagen bedre for tusindvis af børn i Danmark.

"Bag for en Sag" har støttet Børns Vilkårs arbejde siden 2005 gennem en årlig indsamling.

BørneIndsamlingen bliver et forrygende tv-show, der skal samle penge ind til Børns Vilkår – ikke mindst til BørneTelefonen, som er Danmarks største og mest kendte rådgivning for børn, der hvert år har knap 33.000 samtaler med børn og unge.

"- Vi glæder os over samarbejdet med TV3 og Bag for en Sag og over, at vi nu kan få mulighed for at hjælpe endnu flere børn, hvad enten de er i klemme i forældrenes skilsmisse, bliver mobbet eller udsat for vold og overgreb," siger direktør i Børns Vilkår, Rasmus Kjeldahl. ," siger Rasmus Kjeldahl.

"BørneIndsamlingen – bedre vilkår for børn i Danmark" - skal afholdes i København, og det bliver et show med både sang, musik, sjov, kendte og masser af fokus på hvorfor det også er vigtigt at hjælpe børn i Danmark.

"På TV3 har vi platformen til at løfte et sådant indsamlingsshow med et så godt formål for øje. Vi havde i flere år et stærkt samarbejde med Kræftens Bekæmpelse om Støt Brysterne. Siden har vi ledt efter de rette samarbejdspartnere til et show, hvor vi på TV3 kan være med til at gøre en forskel. Det synes vi, vi med stor margen har fundet i et projekt, der hjælper børn og unge, siger TV3s programdirektør Morten Mogensen.

De indsamlede midler vil gå til Børns Vilkår og således til arbejdet med BørneTelefonen og organisationens øvrige aktiviteter. Showets nærmere indhold, lokation og information om, hvor man kan støtte osv. offentliggøres først senere.

Læs mere her

tags: Danmark, København, direktør, penge, skilsmisse, mobbet, Børns Vilkår, organisation, Kræftens Bekæmpelse, TV3,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar