lørdag den 20. september 2014

VSH siger tak til de frivillige

Virum-Sorgenfri Håndboldklub inviterer indenfor på søndag, når de hylder deres frivillige i forbindelse med hjemmekampen mod Sønderjyske. Frivilligheden er et stort fokusområde for Dansk Håndbold Forbunds Knæk Kurven-projekt, der over de næste fire år ruller over hele håndbold-Danmark for at vende den negative medlemsudvikling i dansk håndbold. De frivillige er rygraden i vores håndboldklubber - det kan vi alle blive enige om - men husker vi at anerkende de frivillige for deres store arbejdsindsats Måske ikke altid, og måske ikke nok.

På søndag gør Virum-Sorgenfri Håndboldklub noget ved sagen. I forbindelse med 1. divisionskampen mellem hjemmeholdet VSH og Sønderjyske klokken 15.00 i Virum hallen har klubben forberedt en række indslag, der skal hylde de frivillige, og de håber på, at mange vil møde op i hallen og skabe stemning omkring arrangementet.

"Virum-Sorgenfri Håndbold er en klub, hvor socialt samvær, fællesskab, gode oplevelser og glæde ved at spille håndbold er i centrum. Men uden de mange frivillige og deres store indsats var dette ikke muligt. Derfor vil vi sige tak til de frivillige – og vi håber samtidigt, at andre vil bakke op om det og komme i hallen på søndag," siger Peer Sjødahl, som er formand i Virum-Sorgenfri Håndboldklub.

Læs mere om baggrunden for arrangementet her:
www.vsh.dk/fokuspfrivillighed

Se også mere om Knæk Kurven-projektet og find anbefalinger og værktøjer til anerkendelse, fastholdelse og rekruttering af frivillige:
www.knaekkurven.nu

Læs mere her

tags: Danmark, håndbold, 1. division, Dansk Håndbold Forbund, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar