tirsdag den 9. september 2014

Historien om Ib Strit og hans venner - billedbog illustreret med stofcollager

D. 8/9 er det FN's internationale læsedag, og i den anledning lancerer Smålinger® billedbogen "Historien om Ib Strit og hans venner" som e-bog på SAXO.com. Bogen knytter sig til "Læs og syng og leg med Ib Strit og hans venner", en serie for de 0-5-årige, som består af billedsangbøger i pap, tøjdyr og onlineinstruktioner. Smålinger® lancerer i dag en billedbog (e-bog), hvor man kan høre mere om Ib Strit, som også optræder i de små billedsangbøger i 'leg og læring's-serien LÆS OG SYNG OG LEG MED IB STRIT OG HANS VENNER.
"Historien om Ib Strit og hans venner" indeholder fem små fortællinger med Ib Strit og hans venner: Hunden Snus, Fuglene Pip og Pop, Fiskene Sille og Mille, Slangen Langemand og De Fjollede Fyre.

E-bogen er skrevet af Stine Winther og Lene Broe Warncke og illustreret med fotografier af Lene Broe Warnckes skønne stofcollager.
Den er på 18 sider og kan downloades gratis på saxo.com til computeren som pdf og til iPad/iPhone og android tablet/smartphone via app'en SAXO Reader.

FN's internationale læsedag d. 8/9
FN sætter fokus på læsning, fordi at lære at læse er et grundlag for livslang læring. Det er en vigtig del af de kompetencer, der kræves for kritisk tænkning, ansvarsfølelse, bæredygtigt forbrug og livsstil, fattigdomsbekæmpelse m.m.
(Kilde: http://www.unesco.org/new/en/unesco/events/prizes-and-celebrations/celebrations/international-days/literacy-day/)

Læsning, leg og læring
Smålinger® er et nyt 'leg og læring'-brand og forlag, som sætter fokus på de 0-5-åriges læring gennem læsning, sang, leg og bevægelse i et genkendeligt og fantasifuldt univers. Det handler om leg, positivt samvær med en voksen og og hele barnets udvikling. Ved at få alle sanser og kompetencer i spil bliver barnet god til at lære - lige nu og resten af livet.
Serien LÆS OG SYNG OG LEG MED IB STRIT OG HANS VENNER består af fem 'leg og læring's-kits. Hvert kit indeholder tøjdyr, billedbog og en onlineside med musik, instruktioner og vejledninger til at stimulere barnets sansemotoriske, sproglige og kognitive udvikling, samt de personlige og sociale kompetencer.

Smålinger®s koncept er udviklet af Lene Broe Warncke, som er pædagog og designer, samt Stine Marquard Winther, som er musik- & dansklærer og musik- & sprogpædagog.

Læs mere her

tags: FN, downloade, computer, iPhone, sprog, SAXO.com, livsstil,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar