lørdag den 27. september 2014

Koncept Kompagniet lancerer nyt legekoncept

Koncept Kompagniet fylder 20 år. I den forbindelse har de valgt at lancere et nyt legekoncept, Play My Day. I al sin enkelthed går Play My Day ud på at bringe legen tilbage til børn og voksne i hverdagen, på arbejdet og i fritiden. Koncept Kompagniet er kendt for at designe og producere legetøj til blandt andre Egmont, Mattel og Disney. I de år Koncept Kompagniet har eksisteret, har de to indehavere Majbritt Sandberg og Tina Nielsen bemærket, hvordan legen er på retur. Leg burde være så nemt, men det er faktisk svært!

Fordelene ved leg er mange, her er et par eksempler:

• Leg fremmer kreativitet
• Leg Inspirerer til fantasi
• Leg opbygger fællesskaber
• Leg skaber forandring
• Leg styrker mentale og fysiske tilstande

"Vi tror på, at leg kan blive et grundstof på arbejdspladsen og i familiernes samvær. Play My Day skal få børn og voksne op af sofaerne og skabe forandringer i både familier og på arbejdspladserne. Vi ønsker at sætte legen tilbage på dagsordenen" udtaler Majbritt.

Play My Day kommer til at køre sideløbende med Koncepts Kompagniets eksisterende forretning. Deres mission er fortsat at inspirere børn og voksne til leg og bevægelse.

Reception:
Koncept Kompagniet lancerer Play My Day og fejrer de første 20 år med en reception for forretningsforbindelser fredag d. 3. oktober kl. 14.00-16.00 på Støberivej 4, 4600 Køge.

Læs mere her

tags: Køge, recept, Disney, kreativ, Ford, Egmont,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar