tirsdag den 2. december 2014

DR2 tema mandag kl 22 (1:4)

Foreningen Far vurderer at over 100.000 børnesager er fejlbehandlet i Danmark de seneste 10 år og der er tale om vor tids største offentlighedsskandale og et ledelsesansvar. Belønner man forkert adfærd får man forkert adfærd. Det ved alle gode ledere og forældre. De ansvarlige myndigheder og de såkaldte børneorganisationer har vendt den anden kind til og svigtet børnene Mød i første udsendelse faren Brian som er en af de principsager Foreningen Far har fulgt tæt gennem 2 år. Myndighederne laver fejl, så faren til en lille dreng får frataget forældremyndigheden på grund af lovændringerne fra 2012.

Da sønnen kort efter tvangsfjernes fra moren, må far se på fra sidelinjen uden informering, mens sønnen sendes til 3 forskellige plejefamilier. Ingen opdager at far passede barnet som spæd og far kommer reelt ikke i betragtning, fordi myndighederne ved en fejl fratog den forkerte forælder forældremyndigheden.

Sagen kunne nemt have været håndteret på få timer, men tog 2 år. Kampen om Johannes ender i landsretten, hvor Brian får dommen over sig selv som far.


Læs mere her

tags: Danmark, retten, 2012, organisation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar