søndag den 14. december 2014

Ny, lækker og inspirerende opskriftsbog

New York har oplevet en regulær eksplosion af frozen yogurt-forhandlere de sidste par år, og henover sommeren 2014 kom turen til Danmark. I København med My FroYo Cup på Fiolstræde og Nørrebrogade, Chuck & Cherry på Vesterbrogade og Frozberry på Falkoner Allé. I Aarhus åbnede byens første rigtige frozen yogurtbutik i Guldsmedgade i maj. Og flere er uden tvivl på vej. I bogen Frozen yogurt får du de parisiske søstre Constance og Mathilde Lorenzis lækre opskrifter på is og desserter med frozen yogurt - på den franske måde. Søstrene er passionerede omkring yoghurt og åbnede deres første butik i Paris i 2010, og nu giver de deres bedste tips og tricks videre. Der er noget for alle i denne bog – både dem med det rigtige udstyr og os andre, der bare har en fryser og en stor lyst til is!

Med denne bog i hånden lærer du at lave frozen yogurt og bruge isen til alt fra kager, milkshakes, lassier og tærter. I alt 65 opskrifter på spændende og anderledes måder at bruge yoghurt på. Prøv fx søstrenes opskrift på frozen creme brulée eller de lækre toppings og couliser. Bogen har fokus på gode råvarer og sunde ingredienser, så man kan nyde de lækre desserter med et pift af god samvittighed.

Bogen udkommer d. 3. december på TURBINE forlaget


Frozen yogurt – på den franske måde / Constance og Mathilde Lorenzi.
På dansk ved Helene Lund Sylvestersen. TURBINE, Aarhus 2014. ISBN: 9788771419184. 160 sider. Vejledende pris: 249,95 kr.



Læs mere her

tags: New York, Danmark, 2010, København, Vejle, december, Nørrebrogade, råvarer, Nørrebro, Vesterbro, samvittighed, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar