mandag den 1. december 2014

DRs nye julekalender udkommer som musikbog

Nå DR blænder op for årets julekalender Tidsrejsen d. 1. december er der en ekstra julegave til alle musikglade familier. Børn og voksne behøver i år ikke bare at nynne med til julekalenderens musik den halve time de ser dagens afsnit. I år skal der synges og spilles med fuld energi hele december. Både den fantastiske ørehængger af en titelsang og det flotte soundtrack, udkommer i en musikbog der På samme måde som at DR's julekalender er alle mands eje, er der også i udgivelsen af musikken på noder, lagt vægt på at det skal være let at komme i gang med at spille musikken selv. Det er en bog der kan bruges af alle der elsker at synge og spille.
Som et ekstra krydderi på oplevelsen af at bruge bogen er der tænkt nogle brugbare elementer ind.
Komponisten og arrangøren har til hver melodi fra soundtracket skrevet en tekst om hvilken stemning der skal frem i musikken og hvordan man bedst muligt spiller melodierne. På Youtube kan man høre indspilninger af hver sang samtidig med at man spiller musikken. Og bagerst er en oversigt til hvordan man spiller tonerne og akkorder på klaveret.

Da soundtracket til julekalenderen består af nogle flotte klassiske stykker musik, er det en langtidsholdbar bog du ikke behøver at pakke væk 1. januar. Mange af titlerne fremstår som klassiske melodier der vil have lige stor værdi i både børn og voksnes hænder.

Fakta
Udkommer: 1. dec. 2014
Titel: Tidsrejsen
Antal sider: 42
Komponister: Caroline Castell, Lasse Lyngbo og Flemming Nordkrog
Forlag: Stepnote Publishing
Pris: 195 kr.
Bestilling: www.stepnote.dk

Konkurrencer:
Gode oplæg til konkurrencer hvor denne udgivelse indgår som præmie modtages gerne.


Læs mere her

tags: december, julegave, Youtube, krydderi, energi, konkurrence, 2014, Fakta, Forlag,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar