lørdag den 27. december 2014

Ny bog om børn og operation

Tag med Sille på hospitalet og oplev alle de ting, der sker, når man bliver indlagt og skal opereres. Lægen siger, at Silles ryg er skæv. Så skæv, at den skal opereres.
Man skal en masse ting, når man skal opereres. Sille bliver lyttet på hjertet og får hospitalstøj på. Og hun får lov at blive kørt til operationsstuen, mens hun ligger i sin seng. Så skal hun bedøves.
Sille er meget spændt og også lidt bange. Men mor og far er med. Og sygeplejersken Cilem og lægen Tom synes begge to, at Sille er rigtig sej.


"Sille skal opereres" handler om, hvilke generelle procedurer et barn skal igennem, når det skal opereres.

Bogen er skrevet af søskendeparret kirurg Rikke Rosendal og grafiker Mette Rosendal med det formål at formidle et operationsforløb for børn på en troværdig og afdramatiserende måde. Bogens fotos er derfor taget på Aarhus Universitetshospital, og både omgivelser og personale er den 'ægte vare'.

"Sille på hospital" er planlagt som første titel i en serie med overskriften "Børn på hospital".

Bogen er støttet af Danske Banks Fond.

Bogen udkommer hos TURBINE forlaget den 30. december 2014.

Sille skal opereres / Rikke Rosendal og Mette Rosendal. TURBINE, Aarhus 2014. ISBN: 9788771419177. 24 sider Vejledende pris 229,95 kr.

For yderligere oplysninger og anmeldereksemplarer kontakt venligst: TURBINE forlaget, redaktør Lisette Agerbo Holm, 86 12 79 16Læs mere her

tags: hospital, Aarhus Universitet, Vejle, Danske Bank, december, Læge, sygeplejerske, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar